nieuws

Schouten dekt aansprakelijkheid Kifid en Mifid

Archief

Schouten Insurance International komt met een aanvullende beroepsaansprakelijkheidsdekking voor zowel de klachtenregeling Kifid als de Europese richtlijn Mifid (Markets in Financial Instruments Directive).

De aanvullende Kifid-dekking, uitsluitend bestemd voor verzekerden van Schouten, is er voor het voeren van verweer bij klachten en geschillen, inclusief kosten, en voor de financiële gevolgen van de uitspraak van de Ombudsman of een uitspraak van de Geschillencommissie. De Mifid-dekking geldt voor een separaat verzekerd bedrag van maximaal _ 500.000 per aanspraak met een maximum van _ 750.000 per verzekeringsjaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.