nieuws

Schepenverzekeraars fuseren

Archief

De onderlinge schepenverzekeraars ‘De Friese’ uit Heerenveen en ‘Eensgezindheid’ uit Hasselt zijn gefuseerd. De nieuwe combinatie (totaal premie-inkomen f 25 mln) gaat ‘EFM onderlinge schepen-verzekering’ heten.

Met ‘Verzekering Oranje’ en ‘Schepen Onderlinge’ behoort EFM tot de top-3 van schepenverzekeraars. Jacob Visscher van de Eensgezindheid wordt de nieuwe directeur. Jannes Berends van De Friese gaat per 1 oktober met de VUT. De maatschappij wordt per juli gevestigd in Meppel in bedrijvenpark ‘Blankenstijn’ aan de A-32.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.