nieuws

Schaderegeling Bommelerwaard complexe materie

Archief

Expertisebureaus Cunningham Lindsey en GAB Robins zijn benaderd door respectievelijk Nuon en het ministerie van Defensie om de schadeafwikkeling te regelen van de stroomstoring in de Tieler- en Bommelerwaard

Medio december vloog daar een Apache-helikopter van de Koninklijke Luchtmacht tegen een hoogspanningsmast, waardoor 50.000 huishoudens en 7.000 bedrijven in veel gevallen twee etmalen zonder stroom kwamen te zitten. Volgens Gerard Böttcher van Cunningham is de inventarisatie van de totale schade een zeer complex verhaal. Hij kan nog geen indicatie geven wanneer deze zal zijn afgerond.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.