nieuws

Schadehulp drie keer proberen

Archief

Assurantietussenpersonen kunnen via de Van Kampen Groep drie maal gratis de assistentie van Schadehulp inroepen.

Met deze actie willen de Van Kampen Groep en Schadehulp het intermediair laten kennismaken met de dienstverlening die Schadehulp voor hen kan verzorgen.
“Wij hebben aan deze gratis proefschades wel enkele voorwaarden moeten verbinden, om misbruik te voorkomen”, meldt Schadehulp directeur Frank Fukking. Zo mag de schadedatum op de aanbiedingsdatum niet ouder zijn dan vijf werkdagen en de periode tussen de eerste en laatste schademelding mag in de proefperiode niet meer dan zes weken bedragen. Buitenlandschades zijn uitgesloten en er mag maximaal één verhaalsschade en één letselschade worden aangemeld.
“In de maanden juni, juli en augustus kan niet worden gestart met deze proefschades”, aldus Fukking. “Maar een uitloop van de proefperiode in de vakantiemaanden is wel mogelijk.”
Assurantiekantoren die binnen een maand na de laatste schademelding met Schadehulp verdergaan, hoeven de eenmalige administratiekosten (_ 175,00) niet te betalen. Het gebruikelijke tarief van Schadehulp bedraagt 40,50 (excl. BTW) per schademelding.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.