nieuws

Schadeclaims rond Delta Lloyd Filmfonds

Archief

Delta Lloyd Bank eist in een bodemprocedure bij de Amsterdamse rechtbank een schadevergoeding van ten minste f 13,5 mln van The Pleswin Entertainment Group voor het mislukken van het Delta Lloyd Filmfonds.

Dit beleggingsfonds flopte eind vorig jaar toen bleek dat Pleswin – een filmonderneming van schrijver Leon de Winter – de beloofde vier films niet kon produceren. Circa 4.200 klanten hadden voor f 120 mln aan geld in het fonds bijeengebracht. Overigens zegt De Winter bij Delta Lloyd een claim te hebben gedropt van f 60 mln. Opmerkingen: Facultatief

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.