nieuws

Sandkuyl bij Yarden

Archief

Voormalig Zurich-directeur Alexander Sandkuyl is directeur geworden van Yarden Uitvaartverzekeringen.

Hij volgt er op interimbasis Dick de Niet op, die het verzekeringsbedrijf sinds 2001 leidde. Volgens De Niet, die nog geen andere functie heeft, was zijn vertrek afgesproken. “De polisadministraties van AVVL en Nuva zijn samengevoegd, het boekjaar 2003 is afgesloten: een natuurlijk moment om te vertrekken.”
Overigens is het plan van Yarden om de vestigingen in Diemen (verzekering, tachtig medewerkers) en Meppel (uitvaartverzorging, vijftig medewerkers) te concentreren in Almere door de ondernemingsraad afgekeurd. “Er wordt nu gesproken over een sociaal plan”, aldus Peter van Wageningen, directeur van de in Almere gevestigde Yarden-holding. “Dat die besprekingen zijn gestart, rechtvaardigt de verwachting dat de plannen uiteindelijk toch door zullen gaan.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.