nieuws

Samenwerking VSB Bank met Praasterink Verzekeringen

Archief

Assurantiekantoor G.B. Praasterink in Helmond is een samenwerking aangegaan met de VSB Bank in Venray.

Praasterink Verzekeringen (45 medewerkers) opent 23 september officieel een bijkantoor (3 medewerkers) in Venray, waar ook de VSB Bank en Hauzer Makelaardij zijn gevestigd. Het assurantiekantoor is de 22e licentiehouder van de bank.
Volgens woordvoerder Groot van Praasterink is het voornemen om de samenwerking met onder andere de VSB Bank uit te breiden op andere plaatsen in de regio Brabant en Noord-Limburg. “Als de samenwerking in Venray succesvol verloopt, willen we meer financiële centra openen. Ook denken we de dienstverlening uit te breiden met zorgprodukten, die in samenwerking met regionale ziekenfondsen zullen worden aangeboden.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.