nieuws

Samenwerking tussen drie ‘desken’

Archief

Pensioendesk Nederland (Baarn) gaat samenwerken met De Financiële Inkoop Desk en zusterbedrijf De Hypotheekdesk Nederland (Breda). Dat gebeurde al enkele maanden op proef. Deelnemers van Financiële Inkoop Desk en Hypotheekdesk kunnen voor pensioenen terecht bij de franchisenemers van Pensioendesk. Anderzijds kunnen zij voor bijvoorbeeld een levensverzekering, hypotheek of consumptief krediet profiteren van de Bredase inkoopvoordelen.

Pensioendesk telt 28 franchisenemers, goed voor een veertigtal vestigingen. Verder zijn 35 kantoren aangesloten bij ICP (Inkoop Combinatie Pensioendesk). Hypotheekdesk telt 25 franchisenemers, terwijl 175 assurantie-en hypotheekkantoren zaken doen met zuster Financiële Inkoop Desk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.