nieuws

Samenwerking ING met SFB

Archief

Na een half jaar durend onderzoek hebben ING en SFB Groep besloten tot samenwerking

Ook bundelen SFB en ING-dochter Nationale-Nederlanden hun krachten op het gebied van reïntegratie. De uitvoering van sociale verzekeringswetten (uvi-dienstverlening) verloopt via NN en wordt uitgevoerd door SFB. Tussenpersonen van NN kunnen hierdoor aan werkgevers publieke en private verzekeringen aanbieden. SFB op zijn beurt kan zijn assortiment uitbreiden met producten van NN en ING (sparen, kredieten). Het samenwerkingscontract werd ondertekend door de bestuursleden Ewald Kist (rechts) van ING en Joep Schouten van SFB. Maarten Dijkshoorn, directielid van NN (rechts) en Hans Scheerder van de raad van bestuur SFB kijken nauwlettend toe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.