nieuws

Samenwerking Hypotrust en DAK

Archief

Via de Hypotheekfaciliteit van DAK kunnen de 1.200 leden nu ook hypotheken van Hypotrust aanvragen.

Daarmee doet DAK nu zaken met zes hypotheekverstrekkers. Het voordeel van Hypotrust is volgens DAK dat de hypotheken aan elke gewenste polis kunnen worden gekoppeld. Vorig jaar is via de hypotheekdienst, die volgens DAK een conversiegraad heeft van meer dan 80%, ongeveer e 300 mln omgezet. Andere geldgevers die DAK ‘in huis’ heeft, zijn Argenta, Bank of Scotland, GMAC Hypotheken, HypInvest (NIB Capital) en Postbank.
Welke
Hypotrust heeft de samenwerking met inkoopcombinatie Welke uitgebreid. Welke had al een offertevolmacht, maar maakte geen gebruik van de offerteprogrammatuur van Hypotrust. Dat is nu wel het geval, waardoor Welke nu ook in volmacht offertes voor de Spaartoekomst Hypotheek kan uitbrengen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.