nieuws

Samenwerking Europrotector en EP Advocaten

Archief

Europrotector en EP Advocaten, beide gevestigd in Rijswijk, gaan samenwerken op het gebied van letselschaderegres. Europrotector houdt zich bezig met rechtsbijstand en verhaal van op het gebied van personenschade in binnen- en buitenland. Het streven is om te komen tot een schikking; in veel gevallen wordt er dan ook niet geprocedeerd. In die gevallen waarin wél geprocedeerd moet worden, kunnen klanten van Europrotector nu direct een beroep doen op EP Advocaten. Andersom kunnen klanten van EP Advocaten gebruik maken van de expertise en rekenkundige faciliteiten van Europrotector.

EP Advocaten is dit jaar opgericht door mr. Winant Gelderblom, die al dertig jaar actief is in de letselschaderegeling en -advocatuur. Hij heeft voordien deel uitgemaakt van de directie van Van Ameyde Interschade en is mede daarom goed bekend met de Van Ameyde Groep, waartoe Europrotector behoort. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.