nieuws

Samenwerking Elsevier Baard en FinancialCoach.nl

Archief

De activiteiten van FinancialCoach.nl, het verzorgen van relatieavonden en minicursussen voor het intermediair, worden onder de naam van het opleidingsinstituut Elsevier Baard voortgezet.

Het concept FinancialCoach.nl is opgezet door Mark Boskamp, die voorheen werkzaam was bij Presentation Style, een bedrijf dat zich op dezelfde markt begeeft. Elsevier Baard wil met deze samenwerking haar activiteiten voor de financiële markt sterk uitbreiden. Het instituut verzorgt onder meer de opleiding tot financieel planner (FFP-niveau) en diverse trajecten voor permanente educatie.
Tussenpersonen kunnen FinancialCoach.nl inhuren voor het verzorgen van deze relatieavonden en minicursussen. De avond wordt onder de naam van het intermediair verzorgd, maar gepresenteerd door een onafhankelijke deskundige. Elsevier zal onder de naam van haar bladen, zoals Money, eveneens dit soort avonden gaan verzorgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.