nieuws

Samenwerking ABN Amro met Topland (Achmea)

Archief

ABN Amro wil haar positie in de agrarische sector meer inhoud geven en is daartoe een samenwerking aangegaan met Topland, het gespecialiseerde volmachtbedrijf van de Achmea-groep.

Topland is eind 1997 op de markt gekomen met een Nederlandse variant op een Deens concept. Bij de Agrarische Bedrijfspolis is de risicobenadering gebaseerd op de bedrijfscontinuïteit in plaats van op uitkeringen van op zich staande schades. Door middel van een uitgebreide risico-analyse wordt de persoonlijke en bedrijfssituatie in kaart gebracht.
Binnen de Agrarische Bedrijfspolis vallen zowel de bedrijfs- als de privéverzekeringen. “Met deze benadering is onderverzekering en dubbele dekking uitgesloten”, aldus ABN Amro. De bank stelt dat zij als financier van agrariërs een belangrijke positie in deze sector heeft verworven. Het Topland-product zal via ABN Amro’s eigen verzekeringsspecialisten worden gesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.