nieuws

‘Samen sterk voor De Goudse’

Archief

Het was een unieke gebeurtenis op vrijdag 12 november: de hele dag was De Goudse – behalve voor grote schades – niet bereikbaar. Alle medewerkers waren voor een zogeheten saamhorigheidsdag naar Amsterdam. Het decor was duidelijk het Goudse-hart klopt voor de klant. Het thema ‘De klant op de eerste plaats’ kwam ook tot uiting op de verstrekte shirts.

Vanaf 13 december gaat De Goudse vanuit één locatie werken: het kantoor aan het Bouwmeesterplein in Gouda. Sinds de fusie met Tiel Utrecht in 2001 had De Goudse zowel in Utrecht als in Gouda een kantoor. Om ruimte te maken voor de gehele binnendienst is het kantoor in Gouda het afgelopen jaar grondig gerenoveerd en verbouwd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.