nieuws

RZG niet trots op Collegepolis

Archief

Volgens RZG gaat het goed met de Collegepolis. De verzekeraar wil echter het aantal polissen niet melden.

Begin van dit jaar startte RZG – onderdeel van Geové RZG – met de Collegepolis, een studenten-standaardpakketpolis met een korting van f 120 per jaar. De lancering werd ruim tevoren aangekondigd via flyers en freecards (met coupon) op plaatsen waar studenten komen. Hoewel de premieverhogingen rond de jaarwisseling konden worden aangegrepen om bestaande polissen op te zeggen, was de animo voor de Collegepolis niet groot. RZG zei destijds veel te verwachten van het nieuwe studiejaar. Woordvoerster Jeannet Kooi wil echter “uit concurrentieoverwegingen” uitsluitend meedelen dat het product “goed loopt” en “dat er nog aanmeldingen binnen komen”. RZG is kennelijk niet trots op het aantal polissen. Ook over de percentages aanmeldingen per post/via internet wil Kooi niets zeggen.
In dit nieuwe studiejaar wordt geen speciale actie voor de Collegepolis gevoerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.