nieuws

RZG in 1998

Archief

RZG had vorig jaar een totale omzet van f 1,1 mld, een technisch resultaat (exclusief het resultaat van Arbodienst Noord) van / 47,5 mln, een bedrijfsresultaat van / -14,1 mln en een nettoresultaat van / 0,8 mln.

Bij het ziekenfonds bedroeg de omzet f 953,2 mln, het technisch resultaat / 33,8 mln, het bedrijfsresultaat f -5,1 mln en het nettoresultaat f -3,9 mln.
Bij de particuliere verzekeraar bedroeg de omzet / 169,4 mln, het technisch resultaat f 13,1 mln, het bedrijfsresultaat / -8,2 mln en het nettoresultaat f 3,5 mln.
De reisverzekeraar had een omzet van f 0,7 mln, een technisch resultaat van / 0,6 mln, een bedrijfsresultaat van / 0,1 mln, en een nettoresultaat van / 0,2 mln.
De omzet in overige activiteiten, waaronder Arbodienst Noord en bemiddelingsactiviteiten, bedroeg f 19,9 mln, het bedrijfsresultaat f -0,9 mln en het nettoresultaat / 1 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.