nieuws

RVS verlengt contract met Felicitas

Archief

RVS heeft de samenwerking met Felicitas met drie jaar verlengd. De 280 hostesses van de felicitatiedienst leggen jaarlijks 135.000 bezoeken af bij ouders van pasgeboren baby’s en brengen daar verzekeringen van RVS onder de aandacht. “Na het geboortemoment is er vaak behoefte aan financieel advies”, aldus de loondienstverzekeraar met ruim achthonderd adviseurs in dienst.

RVS begon de samenwerking met Felicitas vijf jaar geleden. Toen richtte de ING-dochter zich alleen op pas verhuisde of pas getrouwde mensen. Kersverse ouders worden pas sinds drie jaar benaderd met RVS-producten; daarvoor werkte Felicitas samen met het Zurich-label Droomleven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.