nieuws

RVS houdt symposium over pensioen

Archief

RVS houdt op vrijdag 16 september een symposium over de pensioenproblematiek in ons land. Het symposium heeft als thema meegekregen: ‘Pensioenbewust of ongerust?’ 

In het ING House in Amsterdam zal de ING-dochter onder meer de resultaten presenteren van een onderzoek naar het pensioenbewustzijn en de solidariteit in de Nederlandse samenleving. Verder zullen onder andere Ewout Steenbergen en Roland Boekhout, beiden directielid van RVS, alsmede Jan Zegering Hadders, directievoorzitter van ING Nederland, hun licht laten schijnen over de (aanpak van de) pensioenproblematiek.
Het symposium (12.15-15.50 uur) is georganiseerd in het kader van het honderdjarig bestaan van het logo van RVS. Dit logo werd in 1905 ontworpen door Tjeerd Bottema en geldt als één van de bekendste logo’s in ons land. Schrijfster Yvonne Keuls zal daar kort bij stilstaan tijdens het symposium.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.