nieuws

RVS breidt succesnummer Beursplan met koopsom uit

Archief

De verkoop van de eind vorig jaar geïntroduceerde beleggingsverzekeringen verloopt bij RVS zo goed, dat nu ook een koopsomvariant aan het assortiment is toegevoegd.

“De verkoop van het BeursSpaarplan en het BeursPensioenplan verloopt zeer succesvol”, stelt RVS-woordvoerder Ben Fros genoegzaam vast. Ter indicatie: de verkoopdoelstelling voor geheel 1998 is eind februari al gehaald. “En die doelstelling was echt niet aan de lage kant.”
De twee unit-linkedpolissen die verantwoordelijk zijn voor het succes zijn: een lijfrentepolis (RVS BeursPensioenplan) en een kapitaalverzekeringen (RVS BeursSpaarplan), beide tegen periodieke premiebetaling.
Aan dit Beursplan-aanbod is nu de RVS BeursKoopsom toegevoegd. De eenmalige storting – van minimaal f 4.000 – kan in drie fondsen worden belegd. Bij switchen tussen het aandelen-, het obligatie- en het mixfonds wordt 0,5% aankoop- en 0,5% verkoopkosten in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.