nieuws

Run-off Kravag

Archief

Het bedrijf Insurance Run-Off (IRO), dat de afwikkeling van de Kravag-portefeuille verzorgt na het faillissement van De Hakenberg Verkeersverzekeringen vorig jaar, heeft een nieuw telefoonnummer: 0183-44.90.64. Het faxnummer is nu 0183-44.90.63 en het e-mailadres is groveras@planet.nl. Het postadres blijft: postbus 27, 4284 ZG Rijswijk (NB). Alle polissen zijn inmiddels beëindigd; IRO wikkelt nu nog alle lopende schades af.

Zwitserleven-Efdécé
Zwitserleven heeft het hypotheekofferteprogramma op het extranet www.zwitserleven.biz gekoppeld aan het Woonpakket van softwarebedrijf Efdécé. Ter introductie ontvangt het intermediair een taart wanneer voor het eerst een aanvraag wordt ingediend via de site. De actie loopt tot 1 september.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.