nieuws

Ruim dertig tussenpersonen sluiten zich aan bij Dante d’Oro

Archief

Bij de Almeerse inkoopcombinatie Dante d’Oro hebben zich in de eerste zes weken van dit jaar 32 nieuwe kantoren aangesloten. Verder is de dienstverlening uitgebreid met een EindeRelatie Rapport dat het intermediair aanknopingspunten moet bieden voor financieel advies bij een relatiebreuk.

Bij Dante d'Oro waren al 283 intermediairbedrijven aangesloten. Volgens directeur Wilco van der Maas richt de inkoopcombinatie zich op adviesgevoelige hypotheekklanten, zoals ondernemers, zzp'ers en freelancers. Dante d'Oro heeft elf werknemers en behaalde vorig jaar een omzet van circa _ 300 mln.
Deze maand heeft Dante d'Oro de dienstverlening voor de aangesloten tussenpersonen uitgebreid met het EindeRelatie Rapport van het bedrijf EindeRelatie. "Dit rapport biedt de deelnemers aan het DanteHypotheekPlein aanknopingspunten voor het geven van een financieel advies bij een relatiebreuk. Het einde van een relatie heeft gevolgen voor alle financiële vermogens- en inkomensbestanddelen zoals de hypotheek, verzekeringen en pensioenen", stelt de inkoopcombinatie. In het rapport staat welke acties er ondernomen kunnen worden om tot een eerlijke vermogensverdeling te komen. "Een relatiebreuk biedt met deze samenwerking direct commerciële kansen op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en andere hiaten."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.