nieuws

Royal verlengt actie dga-kapitaalverzekering

Archief

Naar aanleiding van de aankondiging van de staatssecretaris van Financiën dat soepel zal worden omgesprongen met de overgangstermijn voor dga-kapitaalverzekeringen in eigen beheer, heeft Royal Nederland zijn dga-actie verlengd.

Oorspronkelijk moesten directeuren-grootaandeelshouders (dga’s) hun in eigen beheer gehouden kapitaalverzekering voor 1 januari bij een professionele verzekeraar hebben ondergebracht om progressieve heffing in box 1 te vermijden. Overdrachten tót het tijdstip waarop de aangifte inkomstenbelasting over 2001 wordt gedaan, kunnen nu op verzoek worden gedaan met terugwerkende kracht tot 1 januari.
Als reactie op die uitspraak heeft Royal de actieperiode verlengd waarin de Royal dga-kapitaalverzekering “tegen uiterst scherpe condities” wordt aangeboden aan te bieden.
Royal Class
Royal heeft inmiddels de eerste bedragen uitgekeerd in het kader van de oktober vorig jaar gestarte Royal Class-actie. Met deze actie, die tot 15 april loopt, kunnen tussenpersonen bonusprovisie krijgen door Royal Class-punten te sparen per geboekte premie. Bij een behaalde premie van f 100.000 ontvangt het Royal-intermediair een bedrag van f 1.000. Bij een geboekte premie van f 175.000 bedraagt de Royal Class-beloning f 2.000.
Assurantiekantoor Mac Finance uit Amersfoort is een van de eerste kantoren die een waardecheque ter waarde van f 2.000 bijeen heeft gespaard.
Royal-accountmanager Patrick van Loosbroek overhandigt Mac Finance-directielid Marcel Holthuis een Royal Class-cheque van f 2.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.