nieuws

Rondvlucht met De Goudse

Archief

Ter promotie van de bedrijfsschadeverzekering houdt De Goudse tot 1 mei een promotieactie.

Vijf gesloten bedrijfsschadeverzekeringen per assurantiekantoor zijn tijdens de actieperiode goed voor een rondvlucht voor drie medewerkers boven de eigen regio. Volgens een analyse die De Goudse heeft uitgevoerd van de eigen portefeuille, blijkt 50% van de ondernemers niet verzekerd tegen bedrijfsschade. De verzekeraar speelt hierop in met een speciaal voor dit doel ontworpen website. Het intermediair kan voor relaties die wel een inventaris- of goederenverzekering, hebben bij De Goudse maar nog geen bedrijfsschadeverzekering, via deze site eenvoudig een offerte aanvragen, door vijf vragen te beantwoorden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.