nieuws

Roep om parlementaire commissie beleggingspolissen

Archief

De Stichting Woekerpolis Claim en de Vereniging Consument & Geldzaken hebben de Tweede Kamer verzocht een parlementaire (enquête)commissie in te stellen naar het toezicht op en de regelgeving voor beleggingsverzekeringen

Ook moet de commissie een (nood)wet instellen, waarin procedures worden vastgesteld voor het oplossen van de huidige conflicten tussen polishouders en verzekeraars. Een speciaal ‘tribunaal’ zou conflicten moeten beslechten en moeten onderzoeken of verzekeraars bewust informatie hebben verzwegen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.