nieuws

Roep naar Multisafe

Archief

Assurantiebedrijf Multisafe in De Bilt heeft Roep Assurantiën in Zeist overgenomen.

De portefeuille van Roep, waarin onder meer Fortis en Delta Lloyd goed zijn vertegenwoordigd, telt ongeveer 2.500 relaties en het bedrijf heeft drie medewerkers. “De klanten van Roep zullen wij gaan bedienen vanuit De Bilt via het kantoor Brouwer Assurantiën”, zegt directeur Michael Mackaaij van Multisafe. In dit bedrijf heeft Multisafe namelijk een meerderheidsbelang.
Multisafe maakte afgelopen jaar een grote sprong op de ranglijst van grootste assurantiekantoren en zag de omzet in 2006 toenemen van _ 5,9 naar _ 10,4 onder andere door toevoeging van de Vandenende Adviesgroep.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.