nieuws

Robert Teunissen verlaat Arenda

Archief

Algemeen directeur Robert Teunissen zal per 1 juli vertrekken bij kredietverstrekker Arenda (ZBG Groep)

Reden is een verschil van inzicht over de strategische koers. “Arenda wil heel snel expanderen”, zegt Teunissen. “Ik ben ook voor groei, maar in een gematigder tempo. Arenda wil echter nog sneller, gepaard gaande met portefeuille-overnames. Dat zie ik niet gebeuren.” Na indiensttreding in 1997 als manager Finance bij deze toenmalige ING-dochter heeft Teunissen diverse functies bekleed. In 2003 werd hij operationeel directeur en eind 2005 algemeen directeur, na de verkoop aan ZBG. Teunissen speelde een belangrijke rol in de herstructurering van Arenda. Ook de recente introductie van risk-based pricing kwam onder zijn leiding tot stand. Arenda betreurt zijn vertrek; over de opvolging is nog niets bekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.