nieuws

Robbie Williams

Archief

Robbie Williams

London Verzekeringen wil het gebruik van de GIM-module stimuleren. Iedere tussenpersoon die vóór 28 april een GIM-post aanlevert, loot mee voor een setje van twee kaartjes voor het concert van Robbie Williams komende juni in de Amsterdam Arena. De verzekeraar heeft twaalf setjes kaarten tot zijn beschikking.
WFD-special
Delta Lloyd heeft een WFD-special uitgebracht waarin informatie over onder meer deskundigheid, zorgplicht, keuze bemiddelingsvorm, reclameregels en vergunningen is samengebracht. De special is via het extranet te downloaden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.