nieuws

Riskmanagers klagen verzekeraars aan over hogere D&O-premies

Archief

De Britse organisaties van riskmanagers Airmic heeft forse kritiek geuit aan het adres van de Britse verzekeraars over de in haar ogen exorbitante premieverhogingen en de ongepaste uitsluitingen die zij hebben opgelegd voor bestuurdersaansprakelijkheidspolissen (D & O)

Voorts wordt zowel verzekeraars als makelaars een gebrek aan overleg met riskmanagers hieromtrent verweten. Zowel bij verzekeraars als bij makelaars dient de communicatie met de klant volgens de belangenorganisatie sterk te worden verbeterd. Onderzoek onder de AIRMIC-leden heeft uitgewezen dat 80% zoekende is naar alternatieve financieringsvormen voor het risico van bestuurdersaansprakelijkheid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.