nieuws

Risicopolis loopt goed bij Leidsche

Archief

Leidsche (Bloemers Nassau) is goed te spreken over de verkoop van overlijdensrisicopolissen, inclusief die met niet-rokerstarieven. “De laatste twee maanden hebben we zo’n tweehonderd polissen gesloten” zegt directeur Ap van Pelt.

Hij is sowieso goed te spreken over de nieuwe productie. “We zijn op weg naar € 1,5 mln nieuwe premie.” In 2004 was die productie nul; Leidsche maakte toen “een doorstart”. De maatschappij legt zich, naast de risicoverzekeringen, toe op universal-lifepolissen voor de doelen pensioen, hypotheek en lijfrente.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.