nieuws

Rijnmond-aov biedt zieke kinderen een dagje uit

Archief

Voor elke Ondernemers-AOV die het intermediair aanbrengt, geeft Rijnmond ( 100 aan De Opkikker, een stichting die ‘verwendagen’ houdt voor langdurig zieke kinderen.

De actie van Rijnmond (onderdeel van DKV Nederland) loopt tot en met 14 december van dit jaar. De bijdrage wordt gegeven voor elke Ondernemers-AOV die wordt gesloten of die door Rijnmond wordt afgewezen. “Het is de eerste keer wij een actie voeren met maatschappelijk doel”, zegt Frank Spelbos, sectormanager marketing. De Opkikker verzorgt ‘verwendagen’ voor langdurig zieke kinderen en hun familieleden. Zij kunnen uit een ‘verwenboek’ met uitjes een keuze maken: bijvoorbeeld: duiken, dansles, en een kunstwerk maken (zie www.opkikker.nl). Na de actie plaatst Rijnmond een advertentie waarin de namen van het deelnemende intermediair worden gepubliceerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.