nieuws

Rijnaard (ex-Falcon) in tweedehands polissen

Archief

Frits Rijnaard (55) is in dienst getreden als directeur van Easy Life Investments. Dit bedrijf belegt gelden van particulieren in obligaties die zijn gekoppeld aan zogeheten tweedehands levensverzekeringen.

De oorspronkelijke verzekeringsnemer zijn vaak Amerikanen, die hun polis verkopen omdat afkoop bij de verzekeraar zelf een veel lagere uitkering oplevert. Easy Life zegt met een beheerd vermogen van bijna _ 50 mln de grootste aanbieder in tweedehands levensverzekeringen in ons land te zijn.
Easy Life is een onderneming van Frans Oosterbosch (48) en John Wolbers (33). Die laatste is tevens de drijvende kracht achter Liocorno Financieel Advies, een van de grotere tussenpersonen van Falcon. Daar was Rijnaard tot begin juli directeur. Na twintig dienstjaren kwam daar zonder opgaaf van reden een einde aan.
Volgens Rijnaard is er niets bijzonders aan de hand. “Het is wat ongelukkig gecommuniceerd.” Hij zegt juist zelf zijn ontslag te hebben ingediend “om een nieuwe uitdaging aan te gaan”. Easy Life is dat volgens hem. “Dit wordt een booming markt en daar wil ik vanaf het begin bij zijn.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.