nieuws

Rialto geeft premiekorting bij gebruik van winterbanden

Archief

Rialto Verzekeringen wil het gebruik van winterbanden bevorderen en komt daarom met een speciale korting op de autoverzekering van _ 100 per jaar bij het gebruik van winterbanden.

Klanten met een autoverzekering van Rialto die hun auto voor 1 april 2007 laten voorzien van winterbanden, krijgen de korting voor maximaal drie jaarpremies.
“Door technologische ontwikkelingen wordt het verschil tussen winter en zomerbanden steeds groter. In de periode waarin de temperaturen dalen zijn winterbanden gewoon veel veiliger dan zomerbanden”, aldus Rialto. “Uiteraard hebben wij als risicodrager belang bij het beperken van de kans op schades. Maar ook vanuit maatschappelijk oogpunt willen wij, waar mogelijk, maatregelen stimuleren die risico’s op ongevallen en letsel kunnen beperken. Vandaar dat wij via de kortingsregeling het gebruik van winterbanden willen bevorderen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.