nieuws

Retourprovisieformule van Peter Blok op de klippen

Archief

Return on Insurance (ROI), de op retourprovisie gestoelde distributieformule van assurantieman Peter Blok, is zo goed als ter ziele.

De internetsite van ROI is door de provider uit de lucht gehaald, omdat al lange tijd de rekeningen niet zijn betaald en er telefonisch geen contact meer valt te leggen.
Voormalig Behaenk-topman Blok (50) begon vorig najaar met ROI in kantorencomplex de Reeuwijkse Poort, maar moest begin dit jaar al naar een bescheidener behuizing omzien: zijn woning in Rotterdam.
Bij de promotie van zijn formule zette Blok zich openlijk af tegen het makkelijke geld verdienen door het intermediair in het algemeen. Hij voelde zich tegengewerkt door grote verzekeraars.
Deze foto stamt uit november 2001. Volgens medewerkers van ROI sloeg het ‘Te huur’ toen op kantoorruimtes elders in de Reeuwijkse Poort.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.