nieuws

Resultaatafhankelijke beloning in CAO ABP en Loyalis

Archief

In de nieuwe CAO van pensioenfonds ABP en verzekeringsdochter Loyalis is een resultaatafhankelijke beloning afgesproken van € 600 voor medewerkers met een fulltime dienstverband. Deze beloning wordt volledig uitbetaald voor de ABP-werknemers en de Loyalis-werknemers als de doelstellingen van beide ondernemingen met minimaal 75% gehaald worden. Wordt slechts 50% gehaald, dan wordt € 300 uitgekeerd. Wordt minder dan 50% van de doelstellingen gerealiseerd dan wordt niets uitgekeerd. Bij een realisatie tussen de 51% en de 74% vindt uitbetaling naar rato plaats.

De salarissen zijn per 1 april jl. verhoogd met 0,75% en met ingang van 1 januari 2006 gaan ze nog eens met 0,25% omhoog. Verder is het resultaatafhankelijke variabele deel van de eindejaarsuitkering (0,5% van het genoten salaris) met ingang van 1 april jl. resultaatonafhankelijk. De CAO kent een looptijd van een jaar en loopt van 1 april 2005 tot 1 april 2006.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.