nieuws

Resultaatafhankelijke beloning (3)

Archief

“Welke invloed heb ik als tussenpersoon op het schadeverloop van mijn assurantieportefeuille? Wat kan ik er aan doen als een klant zijn auto total loss rijd? Ik heb daar totaal geen grip op.

Verzekeraars willen risico’s afdekken en daar veel geld aan verdienen. Maar als ze er te weinig aan verdienen dan kan de tussenpersoon voor het verlies opdraaien. Dat is een volstrekt belachelijke en niet te accepteren beslissing. Ik wil hierbij al mijn collega’s, behalve de Rabo-banken, oproepen een stevig protest richting Interpolis te laten horen en vanaf heden de risico’s elders onder te brengen.” Joop Hoek, Ridderpoort Assurantiën, Ridderkerk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.