nieuws

Resources neemt actuarieel detacheerder Domenica over

Archief

Resources Global Professionals, een wereldwijd opererende dienstverlener op het gebied van interim-management, heeft detacheerder Domenica overgenomen, gespecialiseerd in actuariële dienstverlening op het terrein van pensioenen en levensverzekeringen.

Domenica, gevestigd in Maarssen, heeft 130 interim-managers actief in de markt en verwacht over 2007 een omzet van _ 15 miljoen te behalen. Angela Pulles en René Vogel blijven verantwoordelijk voor de operationele aansturing van Domenica, dat zelfstandig en onder eigen naam binnen de Resources-organisatie gaat opereren. Uitbreiding van het portfolio van diensten is de belangrijkste motivatie voor de overname, aldus Resources dat in Nederland werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht.
Domenica en Resources hebben deels een gezamenlijke geschiedenis. Domenica werd opgericht in 1991 en verkocht aan Ernst & Young in 1998. Resources is ontstaan uit Ernst & Young in Europa en uit Deloitte in de VS. In 2004 werd Domenica, in verband met internationale regelgeving, weer zelfstandig.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.