nieuws

Rentewijzigingen bij DBV en Seyst

Archief

DBV Hypotheken verlaagt donderdag enkele rentetarieven. De 1-, 3-, 5- en 15-jaarsrente gaan omlaag, variërend van 0,1% tot 0,3%. De 6 en 20 jaar vaste tarieven gaan respectievelijk 0,1% en 0,2% omhoog. Een aflossingsvrije hypotheek met NHG levert vanaf donderdag een rente op van 4,1% bij 15 jaar vast en 4,2% bij 20 jaar vast. 

Bij Seyst Hypotheken gaan morgen alle rentevaste tarieven omhoog. Het 1-jaarstarief stijgt 0,1%, de overige periodes worden 0,2% duurder. Het 15-jaarstarief bij Seyst gaat naar 4,1%; 20 jaar vast wordt 4,25%. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.