nieuws

Renteverlagingen bij Obvion en Fortis ASR

Archief

Obvion heeft afgelopen zaterdag de hypotheekrente verlaagd. de 2 t/m 20 jaar vaste tarieven zijn 0,1% gedaald. Het 10-jaarstarief voor een spaarhypotheek met NHG is nu 4,1%; hetzelfde tarief voor een aflossingsvrije hypotheek bedraagt 3,9%. 

Bij Fortis ASR (Amev, Stad Rotterdam en Woudsend) is afgelopen woensdag het 1-jaarstarief met 0,4% verlaagd. Het NHG-tarief is daarmee gedaald tot 2,7%. Wel zijn de voorwaarden voor deze rentevorm aangescherpt: het tarief kan niet meer worden gesloten met relatiekorting of bijverbandskorting. Stad Rotterdam en Woudsend hebben verder het Rohyp Aanloop Hypotheek-tarief (1 jaar met rentebedenktijd) 0,3% verlaagd. Dat tarief is nu 2,9%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.