nieuws

Renteverlagingen bij Fortis ASR

Archief

Bij de Fortis ASR maatschappijen Stad Rotterdam, Amev en Woudsend worden morgen de rentetarieven naar beneden bijgesteld. Bij Amev en Woudsend dalen de tarieven voor de 2, 5, 10, 15 en 20 jaar vast met 0,20% . De 7 jaar vast met 0,30% en de tarieven voor de rentevaste periode van 3 en 12 jaar dalen met 0,30%.

Bij Stad Rotterdam wordt het tarief voor 8 jaar vast verlaagd met 0,10%. De rentevaste periodes van 2, 5, 10, 15 en 20 jaar dalen met 0,20% en de 12 jaar vast daalt met 0,30%. De laagste hypotheekrente (2,9%) is weggelegd voor de 1 jaar vast.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.