nieuws

Renteverlaging National Academic

Archief

Volmachtbedrijf National Academic verlaagt vandaag de 10-jaars hypotheekrente met 0,1%. Het NHG-tarief komt nu op 3,45%. Voor de No-Risk Hypotheek en de Carrièrehypotheek wordt de tien jaar vaste rente gecombineerd met een eerstejaarsrente van 2,6%. 

“Bij de vorige daling van medio juni naar 3,55% doorbraken wij reeds het laagste niveau sinds 1952, toen de 10-jaarsrente rond de 3% balanceerde”, aldus National Academic, dat claimt al sinds april vorig jaar het laagste 10-jaarstarief in Nederland te hebben. “Het verschil tussen de laagste 10-jaarsrente en de laagste variabele rente bedraagt nu nog slechts 0,85%. Met een dergelijk klein verschil is het bijna niet zinvol meer om tophypotheken tegen een variabele rente te sluiten. De zorgen van minister Zalm worden door de situatie op de geld- en kapitaalmarkt vanzelf opgelost.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.