nieuws

Renteverhogingen Hypotrust en Generali

Archief

Generali verhoogt morgen de meeste hypotheekrentetarieven. De maximale verhoging bedraagt 0,2%. Het aflossingsvrije 5-jaarstarief (met NHG) komt hiermee op 3,25% en het 10-jaarstarief op 3,75%. Voor de Spaar- en SpaarToekomstHypotheek geldt een rentekorting van 0,1% bij rentevaste periodes van 5, 6 en 10 jaar.

Ook bij Hypotrust en Erasmus worden morgen diverse renteperiodes maximaal 0,2% duurder. De 5- en 10-jaarstarieven voor aflossingsvrije hypotheken zijn gelijk aan die van Generali. Alledrie de labels betrekken hun hypotheekgelden via Quion.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.