nieuws

Renteverhogingen bij SNS Reaal

Archief

SNS Bank verhoogt morgen de hypotheekrente. De 1, 6, 7 en 10 jaar vaste tarieven gaan 0,1% omhoog, net als de Stabielrente en de Instaprente.  De 3, 5, 12, 15 en 20 jaar vaste tarieven stijgen 0,2%. Voor een 10 jaar vaste hypotheek met NHG rekent SNS 4,4%; het 5-jaarstarief komt op 3,9%. 

BLG Hypotheken, eveneens uit de SNS-Reaalstal, verhoogt woensdag een aantal tarieven. De 1- en 2-jaarstarieven stijgen 0,1%, 5 en 6 jaar gaan 0,15% omhoog en 10, 15 en 20 jaar vast worden 0,05% hoger. Voor een 5 jaar vaste spaarhypotheek met NHG rekent BLG vanaf woensdag 3,6% rente; voor een 10-jaars hypotheek geldt 4,1%.
Bij DBV (Credit Suisse) gaan morgen de 3 t/m 10 jaar vaste tarieven omhoog. De verhoging bedraagt 0,1%, behalve voor 7 jaar vast (+0,15%). Het aflossingsvrije NHG-tarief bedraagt vanaf morgen 3,6% (5 jaar vast) en 3,95% (10 jaar vast).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.