nieuws

Rente Zwitserleven en Erasmus omhoog

Archief

Bij Erasmus Hypotheken gaan vandaag de hypotheekrentetarieven omhoog, variërend van 0,05% tot 0,25%. Het betreft de 5, 6, 7, 10, 15 en 20 jaar vaste tarieven van de MultiLeven Hypotheek. Het 5 jaar vaste NHG-tarief bedraagt nu 3,35%; 10 jaar vast is 3,8%.

Zwitserleven verhoogt vandaag de tarieven voor de Privilege- en RenteVoordeel Hypotheek. Het 1-jaarstarief stijgt 0,1%; vanaf 3 jaar vast bedraagt de verhoging 0,2%. Voor de RenteVoordeel Hypotheek geldt nu een 5-jaarstarief (met NHG) van 3,5% en een 10-jaarstarief van 4,0%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.