nieuws

Rente WestlandUtrecht tot 0,2% lager

Archief

WestlandUtrecht verlaagt vandaag de hypotheekrente voor alle rentevaste perioden. De tarieven voor 1, 5, 6 en 7 jaar vaste hypotheken dalen 0,1%. De 2 t/m 4 en 8 t/m 20 jaar vaste tarieven gaan 0,2% omlaag. Het 5-jaarstarief voor een spaarhypotheek met NHG is nu 4,2%. het 20-jaarstarief voor zo’n hypotheek komt op 5,6%.

Tegelijk heeft WestlandUtrecht de winteractie verlengd en omgedoopt tot lenteactie. Voor FlexFund-, Vermogensadvies-, Vermogensbeheer- en levenhypotheken met NHG of boven de € 240.000 geldt tijdelijk een korting van 0,2% op de eerste rentevaste periode.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.