nieuws

Rente omlaag bij Obvion en Bank of Scotland

Archief

Obvion heeft gisteren de hypotheekrente verlaagd. De 2 t/m 20 jaar vaste tarieven voor de Leven-, Aflossingsvrije en de Switchhypotheek zijn 0,1% gedaald. Het 10-jaarsatarief (met NHG) voor een Switch- of Spaarhypotheek is nu 4,0%; voor de aflossingsvrije hypotheek geldt een tarief van 3,8%.

Bank of Scotland heeft de 5 jaar vaste rente met 0,1% verlaagd. De verlaging geldt niet voor hypotheken met NHG. De bank biedt nu een 10-jaarstarief zonder NHG vanaf 4,0%. Het NHG-tarief voor die renteperiode is overigens 3,75%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.