nieuws

Renault kopieert geslaagde verzekeringsactie Nissan

Archief

Renault Nederland is afgelopen week van start gegaan met een verkoopactie voor de Renault Laguna. De klant kan bij de aanschaf van een Laguna kiezen tussen een voordelige financieringsvorm en een gratis autoverzekering.

De verkoopactie van Renault is een vrijwel letterlijke kopie van de succesvolle 3-2-1-actie die Nissan (onderdeel van het Renault-concern) vorig jaar voerde. De gratis verzekering leverde Nissan toen een aanzienlijke stijging in de verkoopcijfers op. Renault hoopt op een soortgelijk resultaat. De actie loopt tot 1 juni.
Voor de Renault-actie wordt de autopolis van gevolmachtigde Turien & Co, met als risicodrager Alpina, eveneens hergebruikt. “We hebben in de voorwaarden het woordje Nissan vervangen door Renault, dat is eigenlijk alles”, zegt Renault Financial Services, waar de verkoopactie wordt gecoördineerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.