nieuws

Re/Max werkt samen met Welke Financiële Diensten

Archief

Welke Financiële Diensten (Hoorn) werkt samen met Re/Max (Real Estate Maximums).

Re/Max zegt met een landelijk dekkend netwerk van kantoren marktleider in de makelaardij en financiële dienstverlening te wiilen worden. “Daarvoor is de samenwerking met Welke Financiële Diensten voor Re/Max van grote betekenis”, zegt Hans Koppes, algemeen directeur Re/Max. “In de praktijk betekent dit dat onze financieel adviseurs voortaan kunnen kiezen uit een breder aanbod van hypotheekproducten en de doorlooptijd van hypotheken aanzienlijk kan worden verkort, omdat Welke van een groot aantal geldverstrekkers finaal akkoord in huis heeft.”
Maar de samenwerking gaat verder. Ben Steenwijk, commercieel directeur Welke: “In de gesprekken voorafgaand aan de samenwerking is de mogelijkheid tot het voeren van een gelabeld product via Welke vaak ter sprake gekomen. Aan een gelabeld product wordt nog gewerkt.”
bezegelen de samenwerking.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.