nieuws

Rem op groei Hamburg-Mannheimer

Archief

De premieomzet van Hamburg-Mannheimer in ons land is vorig jaar met 15% gegroeid tot € 13,7 (11,9) mln. Daarmee heeft de Ergo-dochter een tandje lager moeten schakelen, na het “hoge toerental” in de twee voorgaande jaren toen groeicijfers van meer dan 25% werden genoteerd.

In ons land sloot Hamburg-Mannheimer vorig jaar 4.519 nieuwe levensverzekeringen en 1.159 nieuwe ongevallenpolissen. De Belgische maatschappij, via verkooporganisatie Hamburg-Mannheimer Consulting sinds 1997 actief in ons land, had eind vorig jaar 26.800 Nederlandse polissen in portefeuille, 7% meer dan een jaar eerder toen de teller op bijna 25.000 stond. Nederland is daarmee goed voor 9% van het polisbestand van de maatschappij en in premieomzet voor 12%. Het resultaat van Hamburg-Mannheimer België verbeterde vorig jaar tot € 8,7 (-1,4) mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.