nieuws

Rekenrente

Archief

Rekenrente Regeling Verbetering Module 2 op 3% Informatie- afkoopwaarden/ Code Rendement verstrekking 0,75% afsluit- & Risico Verz

nemers naar doorlopende provisie ============================================================================================= 1 januari 1999 Amev 1 juni 1999 Delta Lloyd Reaal Zurich 1 AUGUSTUS 1999 Aegon Aegon Amev Amev Avéro Centraal Beheer Centraal Beheer Centraal Beheer Hooge Huys Hooge Huys(aw) Hooge Huys Royal Nederland Royal Nederland(aw) Stad Rotterdam Zwitserleven Zurich Zurich Zurich 1 september 1999 Avéro Avéro Interpolis Interpolis Interpolis Interpolis Nat-Nederlanden Nat-Nederlanden Nat-Nederlanden Nat-Nederlanden Reaal Reaal RVS RVS RVS Stad Rotterdam(aw) Stad Rotterdam 20 september Delta Lloyd Delta Lloyd Delta Lloyd medio september AXA AXA AXA AXA Stad Rotterdam 1 oktober 1999 Aegon Aegon Zwitserleven Zwitserleven Zwitserleven Nog onbekend Hooge Huys(pl) Hooge Huys Royal Nederland(pl) Royal Nederland Stad Rotterdam(pl) voorjaar 2000 Amev aw = openheid over afkoopwaarden, pl = productleeswijzer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.