nieuws

Rekenmodule voor Aegon-spaarder

Archief

Aegon Particulieren heeft een rekenmodule ontwikkeld waarmee spaarders en beleggers op internet het effect van hun beslissingen kunnen zien.

Op de website www.bup.inter.aegon.nl kan, met behulp van virtuele schuifjes, gekeken worden wat het (te verwachten) rendement is van investeringen in de vier Optimum-beleggingsfondsen, óf van het risicoloos stallen van geld op de SpaarVrij-rekening.
Om nieuwe spaarders over de drempel te helpen, geeft Aegon 2% extra rendement aan de eerste vijfduizend mensen die een rekening openen voor SpaarVrij of Optimum Beleggen. De bonus bestaat uit een extra inleg van ( 100 bij een inleg van ( 5.000. De bonus (maximaal ( 500) wordt pas uitgekeerd in de vorm van participaties als het geld minimaal één jaar in hetzelfde fonds is belegd. Het openen van een rekening kan alleen bij Aegon-tussenpersonen met een STE-inschrijving. De aanvraag kan via internet verlopen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.